Sunray

Sunray art & design is de onderneming waarin Herma Ardesch haar werkzaamheden als grafisch ontwerper en kunstenaar onderbrengt. Sinds zij in 1999 na een succesvolle carrière in aanvankelijk gezondheidszorg en later bedrijfsleven haar baan opzegde, heeft Herma haar creatieve kant opnieuw de ruimte gegeven.

 

Grafisch ontwerp

Inmiddels werkt Herma al ruim 15 jaar als grafisch ontwerper. Veel van haar opdrachtgevers komen uit de muziekwereld en de sector kunst en cultuur, maar haar werk is ook te vinden bij andere organisaties, bedrijven en particulieren. Neem een kijkje op deze pagina met een paar recente projecten. Een selectie uit de Sunray ontwerpportfolio vindt u hier; van de Sunray boekuitgaves vindt u hier een aantal voorbeelden.

 

Kunst

Daarnaast werkt Herma als kunstenaar en schildert voornamelijk in acryl gecombineerd met diverse materialen, zowel op doek, op hout als op verschillende objecten. Er zijn regelmatig exposities van Herma's werk. Haar meest recente werk vindt u hier. Voor een wat uitgebreidere selectie uit haar portfolio kunt u hier een kijkje nemen en tenslotte vindt u hier nog originele kunstcadeaus.

 

Vorm vanuit inhoud

Of het nu gaat om een ontwerp, een boek of een kunstwerk, de vorm ontstaat vanuit de inhoud. Dit kan de boodschap of wens van een opdrachtgever zijn; in haar vrije werk laat Herma zich graag leiden door haar intuïtie.

 

Missie

De missie van Sunray is 'een creatief, liefdevol zonnestraaltje te laten schijnen in de levens van zoveel mogelijk mensen, groot en klein, ver weg en dichtbij.'

logo Sunray art & design