Expositie

november 2020

Van 7 november tot en met 19 december 2020 exposeerde Herma haar werk in Galerie de Tuinkamer in Hoofddorp. In verband met de geldende COVID-19 maatregelen konden de geplande opening en het concert van Ménestrel helaas niet doorgaan. Naast Herma's schilderijen op hout, canvas en kleine, beschilderde objecten, exposeerden Petrus Griepink porselein en Els Grootaers beelden in steen, brons en staal. Helaas is deze expositie vanwege de lockdown vervroegd beëindigd. Maar aarzel niet om te bellen voor een afspraak als u een werk 'live' wilt zien!

 

 

 

cd Brahms

oktober 2020

Op deze cd speelt Cor Ardesch alle orgelwerken van Johannes Brahms op het romantische Kam-orgel in de Grote Kerk van Dordrecht. Een informatief booklet van 32 pagina's vergezelt deze cd met informatie over het leven en werk van Brahms, de inventieve registraties én prachtige foto's. U kunt luistervoorbeelden horen op de website van Cor Ardesch, waar u de cd ook kunt bestellen.

 

 

cd Cor Ardesch - Brahms - artwork Sunray

 

cd Timbre

april 2020

Sander van den Houten presenteert zijn eerste cd, Timbre. Hij speelt een gevarieerd programma met werk van Frescobaldi op het Italiaanse orgel en Buxtehude, Bach, Mendelssohn, Liszt, Martin en Bunk op het beroemde Bätz-orgel van de Evangelisch-Lutherse Kerk in Den Haag. Met toelichtingen van Albert Clement op de Partite diverse sopra 'Sei gegrüßet, Jesu gütig' oder 'O Jesu, du edle Gabe' van Johann Sebastian Bach en van Hans Fidom op de Fantasie in c-moll (opus 57) van Gerard Bunk.

 

 

cd Timbre Sander van de Houten artwork Sunray

 

 

boek De Waarde van Leren

 

 

Tunder cd-serie Peter Westerbribk

 

 

boek Luchtwortels, MarYam Mildenberg - Sunray art & design

 

 

pr Dordrecht Grote Kerk concertseries

 

 

Cor Ardesch, cd Inventin II - Sunray art & design

 

 

Als een Feniks - cd Gonny van der Maten

 

cd De goddelijke routine

februari 2018

In 2017 componeerde Louis Andriessen zijn eerste orgelwerk, 'De goddelijke routine', ter gelegenheid van de 125e geboortedag van zijn vader Hendrik. Tijdens het openingsconcert van het Andriessen/De Klerk Festival in Haarlem speelde Gonny van der Maten de première. Inmiddels is dit werk op cd uitgekomen, samen met meer bijzondere werken van 20e en 21e eeuwse componisten. Het ontwerp is geïnspireerd door De Stijl, waarom leest u in het cd-booklet.

 

 

cd De goddelijke routine - Louis Andriessen door Gonny van der Maten - design Sunray

 

Boek Straattafrelen

november 2017

Alledaagse straattafrelen en minder alledaagse ontmoetingen. De auteur, MarYam Mildenberg, heeft ze vastgelegd in 33 poëmen en 11 foto's. Haar invalshoeken verschillen van feitelijk beschrijvend, hier en daar met een kwinkslag, tot poëtisch, zowel in woord als in beeld. Een bijzonder boekje over toevallige voorbijgangers en vluchtige momenten in een oogopslag. Ontwerp en vormgeving door Sunray.

 

 

Straattafrelen, MarYam Mildenberg - uitgave Sunray

 

Drieluik folder

november 2017

Voor de Soefi Beweging Nederland ontwierp Sunray een drieluik folder. In eerste instantie werd een foto gezocht die zowel een beeld uit de natuur moest bevatten als bij de inhoud van de folder moest passen. Daarna werd het ontwerp op foto en inhoud afgestemd. De folder is zowel voor druk als voor digitaal gebruik geschikt gemaakt.

 

 

PR folder Soefibeweging - Sunray ontwerp

 

cd Schiedam Orgelstad

oktober 2017

Arjen Leistra, stadsorganist van Schiedam, brengt een dubbel-cd uit, gespeeld op de twee Schiedamse orgels in de Havenkerk en de St. Janskerk. Op het programma vindt u werken die Leistra de afgelopen jaren tijdens concerten op deze orgels heeft uitgevoerd, maar dan opgenomen in de stilte van een lege kerk. U hoort o.a. Bach, Reger, Karg-Elert, Andriessen, Dupré, Widor en Liszt. De dubbel-cd wordt gepresenteerd op 28 oktober. Sunray heeft ook hier het artwork verzorgd.

 

 

Schiedam orgelstad - Arjen Leistra