Straattafrelen, MarYam Mildenberg - uitgave Sunray

 

 

cd De goddelijke routine - Louis Andriessen door Gonny van der Maten - design Sunray

 

boek Straattafrelen

november 2017

Alledaagse straattafrelen en minder alledaagse ontmoetingen. De auteur, MarYam Mildenberg, heeft ze vastgelegd in 33 poëmen en 11 foto's. Haar invalshoeken verschillen van feitelijk beschrijvend, hier en daar met een kwinkslag, tot poëtisch, zowel in woord als in beeld. Een bijzonder boekje over toevallige voorbijgangers en vluchtige momenten in een oogopslag. Ontwerp en vormgeving door Sunray.

 

 

Straattafrelen, MarYam Mildenberg - uitgave Sunray

 

drieluik folder

november 2017

Voor de Soefi Beweging Nederland ontwierp Sunray een drieluik folder. In eerste instantie werd een foto gezocht die zowel een beeld uit de natuur moest bevatten als bij de inhoud van de folder moest passen. Daarna werd het ontwerp op foto en inhoud afgestemd. De folder is zowel voor druk als voor digitaal gebruik geschikt gemaakt.

 

 

PR folder Soefibeweging - Sunray ontwerp

 

cd Schiedam Orgelstad

oktober 2017

Arjen Leistra, stadsorganist van Schiedam, brengt een dubbel-cd uit, gespeeld op de twee Schiedamse orgels in de Havenkerk en de St. Janskerk. Op het programma vindt u werken die Leistra de afgelopen jaren tijdens concerten op deze orgels heeft uitgevoerd, maar dan opgenomen in de stilte van een lege kerk. U hoort o.a. Bach, Reger, Karg-Elert, Andriessen, Dupré, Widor en Liszt. De dubbel-cd wordt gepresenteerd op 28 oktober. Sunray heeft ook hier het artwork verzorgd.

 

 

Schiedam orgelstad - Arjen Leistra

 

cd Art of Creation

september 2017

Op de nieuwe cd Art of Creation van Cor Ardesch hoort u hedendaagse muziek van Nederlandse componisten, gespeeld op het Kam-orgel in de Grote Kerk van Dordrecht. Op het programma vindt u werken van Piet Post, Jan Welmers, Bert Matter en een improvisatie van Cor. De presentatie vindt plaats op vrijdag 27 oktober 2017. Het artwork is gemaakt door Sunray.

 

 

Art of Creation, Cor Ardesch, artwork Sunray art & design

 

cd Bierling live

juli 2017

Een nieuwe cd waarop Geert Bierling eigen composities en improvisaties ten gehore brengt. Live registraties van concerten tussen 1999 en 2016, gespeeld op de orgels van De Doelen, De Laurenskerk, de Laurentius en Elisabethkathedraal en de Hoflaankerk, alle in Rotterdam, de Grote of Onze Lieve Vrouwekerk in Harderwijk en de Groote Kerk in Maassluis.

 

 

Bierling live, cd Sunray artwork

 

'Compassion' en 'Courage'

juli 2017

Twee nieuwe kunstwerken, getiteld Courage (links) en Compassion (rechts), die gemaakt zijn op houten panelen, waarop de diverse onderdelen soms zwevend op elkaar zijn bevestigd. Acryl op hout met textiel en afgewerkt met koper- en zilverdraad. Afmeting Courage 120 x 61 x 7 cm, afmeting Compassion 100 x 61 x 6 cm.

 

 

Compassion en Courage